8/3/09

08.03.09 AL PORT


Bona (i estelada) nit a tots!(com sempre, no faig distincions, us desitjo bona nit tan a palilleros com a frikis!)
Avui esquiada a Port del Comte, de 9.30 a 16.45, amb una paradeta de mitja hora per dinar al Sucre i menjar els donuts de rigor (de Cal Camps).Els podeu veure a la foto.


METEOROLOGIA
La temperatura avui no acompanyava gaire...Pels amants de l'esquí amb bon temps, fantàstic. 11 graus, i un sol sense cap mena de pietat.

Pels que ens agrada esquiar amb fred, la jaqueta tancada i segellada, i tota mena de camisetes, pantalons i altres peces de roba amb l'adjectiu "tèrmic", la temperatura d'avui era un desastre.

ESTAT DE LA NEU I PISTES
Avui, tota l'estació oberta, Estivella inclosa. Per tant, els que hem visitat el Port avui hem pogut gaudir de 40'7 km de neu entre pols i primavera.
A primera hora del matí, la neu pols, i força agradable d'esquiar, cap a les 11, quarts de dotze, la neu ha començat a ser més pesada. El sol feia de les seves, i per tant, l'esquí es feia més explosiu.

Les millors pistes: a la zona Sucre, El llop, una neu excel·lent. Pels amants dels saltets, a la pista Obaga, es podien fer salts a cada pilona dels canons.
Pel què fa a la zona Bòfia, l'Orri estava increïble, amb una qualitat de neu força bona. La pista Bòfia estava bastant bé (és una de les meves preferides), però tenia alguna pedreta a la primera part de la pista.
Zona Estivella: totes perfectes (menys les 3 negres, que avui no he tingut el "plaer" de gaudir), menys la de tornada, crec recordar que es diu Rasa Pauet (neu quasi líquida).
Forapistes: el sotatelecadira del Sucre estava espectacular. Trenca-cames, sí, però espectacular.

AMB QUI?
Sussi, Monxi, Eva, i Carme (del MalaltsdeNeu) i ens hem trobat per allà, com no...Family Camps! La Teresa i el Carles!

Penjaré més fotos! Ho prometo!

2 comentaris:

  1. Quan ens deleitaras amb una explicacio d'on trobar el "telecadireros" més sexys del món? seria una bona secció amb foto inclosa i que poguesim votar! amb numero de telefon edat... que fa a la vida... etc.. aficions...

    ResponElimina
  2. m'ho plantejaré com una secció de la pàgina web que haurem de crear...
    això sí, primer els hauré de conèixer i seleccionar jo! ;)
    ajajajaja
    de moment...he de fer les primeres gestions de producció del repor...que consisteixen en aconseguir un telèfon i un permís per fer de pister un dia! :P

    ResponElimina